گل گاوزبان ها بین گیاهان یکساله، چند ساله مقاوم و نیمه همیشه سبز بسیار متفاوت هستند و گونه های باغی مورد علاقه معمولاً از نوع monocarpic هستند.
گل گاوزبان خشک گیاهی چند ساله است که خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد و بیشتر به صورت چای مصرف می شود.
تولید تپه های برگ در سال اول و گلدهی در سال دوم یا سوم، قبل از دانه دادن و مرگ با این حال، تقریباً همه گونهها با چند ویژگی مشخص متحد میشوند: گلهای ترکیبی خودنماییکننده به رنگهای سفید، صورتی، قرمز یا آبی.
برگ های باریک و هیرسوت؛ و ساقه های سرگردان و سخت و از نظر باغبانی، نیازهای آنها ساده است – یک بستر ضعیف، یک نقطه آفتابی و مقداری غفلت.
بنابراین، برای باغبانان در خاک های گچی یا شنی، ما از گیاهان مقاوم به خشکی صحبت می کنیم که شکوفه های طولانی مدتی تولید می کنند که در صورت نادیده گرفته شدن، رشد می کنند.
برای کسانی که در خاک سنگین تری هستند، گزینه گلدانی وجود دارد که با کمپوست شن دار و بدون زهکشی پر شده و در یک موقعیت آفتابی مانور داده شود.
آه، شما می گویید، اما این ها وحش های بدون زمستان تنریف نیمه گرمسیری نیستند.
در واقع، بنابراین محافظت در طول فصل سرد ضروری است. گل گاوزبان ها می توانند دمای تا -5 درجه سانتیگراد را تحمل کنند، اما رطوبت را تحمل نمی کنند.
برای جلوگیری از پوسیدگی، که می تواند کشنده باشد، گیاهان آسیب پذیر را در برابر یخ زدگی با یک پشم گوسفند سبک محافظت کنید و زمانی که خورشید می تابد آن را پاک کنید تا جریان هوا حفظ شود.
از طرف دیگر، ممکن است آنها را به یک گلدان پیوند بزنند (به اندازه سطل انجام می شود) و برای زمستان به داخل خانه آورده شوند.
حتی گل گاوزبان های حجیم درختی با سهولت شگفتانگیز بلند میشوند و به شرطی که مصیبت کوتاه باشد، در بهار سال بعد به خوبی بهبود مییابند.
بنابراین، برای جذب گرده افشان: اگر گل گاوزبان یا گل گاوزبان را پرورش داده اید، شاهد مغناطیس عالی آنها برای زنبورها و پروانه ها خواهید بود و گل گاوزبان ها متعلق به یک خانواده گیاهی Boraginaceae هستند و در این ویژگی مشترک هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.