گاوآهن مخصوص تیلر سرعت عمل کار شما را افزایش می دهد

امروزه مکانیزاسیون کشاورزی معنای بسیار گسترده ای دارد. گاوآهن مخصوص تیلر این معنای گسترده شامل تولید، توزیع و استفاده از انواع ابزار، ماشین آلات و تجهیزات برای توسعه زمین های کشاورزی، کاشت، برداشت و فرآوری اولیه است.

امروزه بحث توسعه مکانیزاسیون کشاورزی به بحث در مورد بهبود تکنیک های کشاورزی و همچنین کمک به آنها در بهبود پایداری کل سیستم کشاورزی تبدیل شده است.

شواهد نشان می دهد که مکانیزاسیون تأثیر عمده ای بر تقاضا و عرضه نیروی کار مزرعه، سودآوری کشاورزی و تغییر چشم انداز روستایی دارد.

و می تواند به عنوان یک کاربرد اقتصادی فناوری مهندسی برای افزایش کارایی و بهره وری نیروی کار تعریف شود. سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) و سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) به این نتیجه رسیدند.

که هدف مکانیزاسیون کشاورزی کاهش نیروی کار است. افزایش بهره وری از طریق به روز رسانی عملیات اجرایی به منظور کسب توان بیشتر، افزایش سطح زمین های زیر کشت.

حرکت به سمت صنعتی شدن و تقویت بازار رشد اقتصادی روستایی و در نهایت بهبود معیشت کشاورزان از اهداف مکانیزاسیون است. در مرحله پیش از صنعتی شدن در کشورهای غربی یکی از راهکارهای افزایش تولیدات کشاورزی مکانیزه بود.

 

در این مرحله، بخش کشاورزی از ماشین آلات با ظرفیت بالا برای عملیات زراعی استفاده کرد که برای زمین های بزرگ و جایگزینی نیروی کار مناسب بود.

تاریخ نشان می دهد که مکانیزاسیون کشاورزی منجر به صنعتی شدن سریع در نیمکره غربی شده است. اخیراً در قرن بیست و یکم، بسیاری از کشورهای آسیایی این تفکر غربی را پذیرفته اند و سیاست های مکانیزاسیون را مطابق با شرایط خاص خود اجرا کرده اند.

تکنولوژی مکانیزاسیون با رشد صنعتی در کشور و پیشرفت اقتصادی و اجتماعی کشاورزان تغییر می کند. در حالی که از دست دادن علاقه به کشاورزی توسط مالکان زمین و عدم دسترسی به نیروی کار کشاورزی برای عملیات مزرعه از مهمترین مسائل اجتماعی و اقتصادی در کشورهای بسیار صنعتی است.

افزایش سطح زیرکشت و افزایش بهره وری نیروی کار از الزامات مکانیزاسیون است. در کشورهای در حال توسعه. بنابراین فناوری مکانیزاسیون نیازمند شرایط پویا و منطقه ای است.

به عنوان مثال، مکانیزاسیون در کشورهایی مانند ایالات متحده آمریکا و کانادا از منظر کشت بر اساس زمان استقرار اولیه به شدت تغییر کرده است، اما در بسیاری از کشورهای در حال توسعه، کشاورزی هنوز وابستگی شدیدی به نیروی کار دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.