گاوآهن مخصوص تیلر در هند به عنوان تاکسی از آن استفاده می کنند

همان طور که می دانید گاوآهن مخصوص تیلر ماشین آلات کشاورزی به ساختارها و وسایل مکانیکی مورد استفاده در کشاورزی یا سایر کشاورزی مربوط می شود.

انواع مختلفی از این تجهیزات وجود دارد، از ابزارهای دستی و ابزارهای برقی گرفته تا تراکتورها و انواع بی شماری از ادوات کشاورزی که آنها یدک می کشند یا کار می کنند.

مجموعه های متنوعی از تجهیزات هم در کشاورزی ارگانیک و هم در کشاورزی غیر ارگانیک استفاده می شود. به خصوص از زمان ظهور کشاورزی مکانیزه، ماشین آلات کشاورزی بخش مهمی از نحوه تغذیه جهان است.

ماشین‌آلات کشاورزی را می‌توان به عنوان بخشی از فناوری‌های اتوماسیون کشاورزی گسترده‌تر در نظر گرفت که شامل تجهیزات دیجیتال پیشرفته‌تر و روباتیک می‌شود.

در حالی که ربات‌های کشاورزی پتانسیل خودکارسازی سه مرحله کلیدی مربوط به هر عملیات کشاورزی (تشخیص، تصمیم‌گیری و انجام) را دارند.

ماشین‌های موتوری معمولی عمدتاً برای خودکارسازی مرحله‌های اجرایی استفاده می‌شوند که در آن تشخیص و تصمیم‌گیری توسط انسان انجام می‌شود. در مورد مشاهدات و تجربیات است.

فناوری اولیه ماشین‌های کشاورزی در قرن گذشته تغییر چندانی نکرده است. اگرچه ماشین‌های دروگر و کاشت‌کار مدرن ممکن است کار بهتری انجام دهند یا کمی نسبت به پیشینیان خود تغییر یافته باشند.گاو آهن

اما کمباین ۲۵۰ هزار دلاری امروزی هنوز هم دانه‌ها را به همان روشی که همیشه انجام می‌داده، بریده، کوبیده و جدا می‌کند. با این حال، فناوری در حال تغییر روشی است.

که انسان ها با ماشین ها کار می کنند، زیرا سیستم های نظارت کامپیوتری، مکان یاب GPS و برنامه های خود فرمان به پیشرفته ترین تراکتورها و ادوات این امکان را می دهد.

که در استفاده از سوخت، بذر یا کود، دقیق تر و کمتر هدر بروند. در آینده قابل پیش بینی، ممکن است تولید انبوه تراکتورهای بدون راننده، که از نقشه های GPS و سنسورهای الکترونیکی استفاده می کنند، وجود داشته باشد.

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اتوماسیون کشاورزی را به‌عنوان استفاده از ماشین‌آلات و تجهیزات در عملیات کشاورزی برای بهبود تشخیص، تصمیم‌گیری یا انجام آن‌ها، کاهش سختی کار کشاورزی و یا بهبود زمان‌بندی، و به طور بالقوه دقت عملیات کشاورزی.

تکامل فن آوری در کشاورزی را می توان با حرکت پیشرونده از ابزارهای دستی به کشش حیوانات، به مکانیزاسیون موتوری، به تجهیزات دیجیتال و در نهایت، به رباتیک با هوش مصنوعی (AI) خلاصه کرد.

مکانیزاسیون موتوری با استفاده از نیروی موتور، انجام عملیات کشاورزی مانند شخم زدن، بذرپاشی، کود دهی، شیردوشی، تغذیه و آبیاری را خودکار می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.