آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA) تخمین می زند که ظروف و مواد بسته بندی سالانه 29.9 درصد از زباله های جامد شهری را تشکیل می دهند که معادل 80.1 میلیون تن است.
با استفاده از این مواد سرمایه لازم برای تولید ظروف یکبار مصرف علاوه بر ظروف و بسته بندی، کالاهای غیر قابل دوام (از این پس به عنوان یکبار مصرف نامیده می شود) – مانند فنجان های یکبار مصرف، بشقاب ها، ظروف لولایی، و سایر ظروف خدمات غذایی.
دادههای مورد استفاده برای پرداختن به اهداف تحقیق بهعنوان بخشی از یک مطالعه بزرگتر در مورد کاهش ضایعات مواد غذایی قبل از مصرف جمعآوری شد، که از رویکرد تحقیق مشارکتی مبتنی بر جامعه استفاده میکرد.
به این ترتیب، 3 ناحیه موتور هوندا مدرسه شرکتکننده نقشی در تعیین دامنه پروژه تحقیقاتی به درخواست آنها، محققان موافقت کردند که سؤالات مربوط به کاهش ضایعات بسته بندی مواد غذایی و شیوه های بازیابی را در مصاحبه های کیفی و آشپزخانه ساختاریافته مطالعه بگنجانند.
شرکت کنندگان مورد مصاحبه نحوه تشخیص جیوه قرمز شامل 3 مدیر برنامه تغذیه کودک (در سطح منطقه)، 14 مدیر آشپزخانه به نمایندگی از پایه های ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان (سطح آشپزخانه) و 3 کارمند پایداری در سطح منطقه بودند که عناوین فردی آنها مدیر انرژی و پایداری بود.
متخصص محیط زیست و مدیر بخش نگهداری انواع رایج ضایعات بسته بندی آشپزخانه مدارس مشاهده و گزارش شده.
اهداف این مطالعه کیفی، تعیین انواع متداول زبالههای بستهبندی مورد استفاده در برنامههای تغذیه مدارس و شناسایی اولویتها، موانع و تسهیلکنندههای رقابتی برای استفاده پایدار و بازیابی زبالههای بستهبندی در آشپزخانههای مدارس در میان 3 ناحیه مدرسه در شمال کلرادو بود.
بسته بندی های لباس مجلسی دخترانه جدید رایج و کالاهای یکبار مصرف مورد بحث از دیدگاه پیش مصرف کننده عبارتند از مقوا، کاغذ پوستی، و نه. 10 قوطی. بسته بندی معمولی و کالاهای یکبار مصرف مورد استفاده در پس از مصرف.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.