کنسرو لوبیا برای درست کردن غذاهای خوشمزه و سیر کننده عالی است و امروز، ما می خواهیم دستور غذایی را به شما ارائه دهیم تا از آن برای ناهار یا شام لذت ببرید.
امروز می خواهیم به شما ایده هایی برای غذاهایی بدهیم که می توانید با کنسرو لوبیا به عنوان یک ماده کلیدی درست کنید.
کنسرو لوبیا ایرانی منبع شگفت انگیز پروتئین گیاهی است و آنها همچنین حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی ضروری هستند به علاوه، آنها مملو از کربوهیدرات های دیر جذب هستند.
وعده های غذایی
با این ماده ساده می توانید غذاهای زیادی درست کنید و اگرچه می توانید آنها را به تنهایی بخورید، اما لوبیاها وقتی با سایر مواد ترکیب شوند بسیار جذاب تر هستند.
کنسرو لوبیا با صدف
این وعده غذایی دارای ارزش غذایی بالا و چربی کم است و دلیل آن صدف هایی است که سرشار از مواد معدنی مانند آهن، فسفر، پتاسیم و کلسیم هستند.
آنها همچنین منبع عالی ویتامین های گروه B هستند اما چیزهای خوب به همین جا ختم نمی شوند زیرا حاوی مقادیر زیادی چربی امگا 3 نیز هستند و همچنین مصرف آنها به تنظیم کلسترول کمک می کند.
1 قوطی لوبیا (حدود 230 گرم)
صدف (450 گرم)
ژولین 2 پیاز خرد شده
1 گوجه فرنگی رسیده که به صورت مکعبی خرد شده است
1 حبه سیر، خرد شده
روغن زیتون اضافی
1/2 لیوان شراب سفید
نمک و فلفل و جعفری
ابتدا روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید.
سپس پیاز و سیر را اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید.
سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید.
صدف ها را بشویید و همراه با شراب سفید سرخ کنید.
سپس وقتی صدف ها باز شدند، بسته به بافتی که می خواهید به دست آورید، کنسرو لوبیا و در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید.
در آخر نمک و فلفل و جعفری را اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم تفت دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.